Fälla eller inte fälla?

I onsdags var jag en kort sväng till Ariel. Borstade bort så mycket lös päls jag bara kunde. Hon tycker att det är superskönt, men hon fäller liksom inte längre. Det är korta, mjuka hårstrån som sitter fast ganska hårt. Som om hennes kropp säger att hon inte får tappa all päls på en gång, eftersom det fortfarande är kallt. Hm...

Jag kunde inte låta bli att borsta Idunn, Eldur och Sunna också. De fäller långa, rejäla hårstrån så det bildas stora högar med hår där man står och borstar. Då känns det mer som att jag faktiskt gör något med hästen. Knepigt det där med hår.

Stod en lång stund och gosade med Ariel. Hon ville bli kliad bakom öronen, och det tänker jag inte säga nej till. Ju mer jag får klia kring öronen, desto mindre kommer hon att vara rädd om dem. Jag tycker att hon redan blivit mycket bättre med öronhanteringen.

Fick för övrigt veta att anmälningstiden till utställningen går ut redan 15 maj. Då blir det nog ingen utställning. Dels vet jag inte om vi är färdiga med träningen då och dels har jag ännu inte fått Ariels pass. *suck*

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej Habina, vore kul om du kom till utställningen med Ariel, vore kul att se henne. Ett tips med passet, bara skriva på anmälningen att pass är på g, så gjorde jag med Atari förra året. Hare så bra!
/Linda & Atari

2008-04-19 @ 12:43:00
Postat av: Ellinor Karlström

Aha, kan man göra så? Då kanske det löser sig ändå. Jag hoppas verkligen kunna komma iväg med Ariel, även om hon är ful som stryk för stunden. :-)

2008-04-19 @ 14:06:14
URL: http://habina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0