Fynd!

Idag var jag och shoppade lite på Hööks (första dagen på jobbet). Köpte sådana där tråkiga "måste-saker" igen. Det blev en till tränsväska (till mitt dressyrträns), en rejäl svansborste och två stycken svampar.

Gick förbi fyndlådan och fick syn på ett vitt tävlingsschabrak med röda kantband. Likadant som jag köpte för halva priset på Hööks i Sundsvall, med den skillnaden att det här var storlek full och det jag köpte i Sundsvall var ponny. Försökte förklara för mig själv att jag INTE behövde två tävlingsschabrak. Den lilla shoppingrösten viskade "Men jag kan ju ha ponnyschabraket till hoppning och fullschabraket till dressyr". Så jag tog upp schabraket och tittade på prislappen.

30 kr! :-O Min snåla sida hade plötsligt ingenting att invända. Självklart måste jag ha schabraket! Underbart att få göra ett sådant fynd när jag egentligen verkligen ville ha schabraket också. Så nu är Ariels tävlingsgarderob ännu mer komplett. Tävlingssäsongen 2012, here I come!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha jag känner igen det där. "Nej jag behöver inte lindor i 8 olika färger när jag aldrig använder lindor" men lik väl så köper man ännu en omgång lindor, för det var ju såååå snygga och sååå billiga =)

2008-08-14 @ 21:22:35
URL: http://ellabus.blogg.se/
Postat av: Ellinor Karlström

Jag hade ju "lindslaktaren" Hampus som alltid lindade upp höger fram (inga andra) när han hade lindor. Han var inte så noga med hur han lindade upp heller, så ofta var lindan i tre delar på morgonen. Inte så kul.



Därför har jag nu omaka par av gröna, blå och lila lindor. Plus en förpackning oanvända (!) gråa lindor som lär vara oanvända i evigheter framöver. Ingen mening att linda en häst som går på lösdrift...

2008-08-15 @ 06:03:16
URL: http://habina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0