Nej tack!

Igår var jag hos Ariel för första gången på en vecka. Det är tydligen en dum idé att vara ifrån henne så länge. Hennes standardsvar på allt jag föreslog var nämligen "Nej tack". Artig flicka jag skaffat mig...

Hon stod inne i stallet när jag kom och när jag gick in i boxen sade hon "nej tack, jag vill inte umgås med dig". Tog ett tag att övertyga henne om att jag var samma person som för en vecka sedan och inte något läskigt monster. Misstänker att hon börjar komma in i en asocial fas och det är inget jag ser fram emot att få uppleva.

Borstade igenom henne med piggborsten och då sade hon "nej tack, borsta mig bara på bogen". Jag framhärdade ändå, för ren över hela kroppen vill jag att hon skall vara. Men det känns lite tråkigt, hon som alltid brukar njuta av att bli borstad.

Kratsa hovarna brukar hon ju alltid säga nej tack till, så där brydde jag mig inte lika mycket. Fast igår sade hon nej tack även när jag kratsade höger fram. :-(

Vi tog oss en promenad och då var det verkligen nej tack hela tiden. Hon ville INTE lämna stallet och absolut inte gå just dit jag ville gå. Så det blev nästan dragkamp bortåt och hysteriskt spring hemåt. *djup suck*

Nej, ingen bra dag igår. Vi lägger den till handlingarna och ser framåt istället.

Noterbart: Min lädergrimma jag tog ned från mina föräldrar är på tok för liten för henne. Så hon får fortsätta ha nylongrimmor.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kom ihåg att hon bara är barnet ännu!
Det kommer perioder där hon mognar fort och kommer göra de där sakerna med lätthet, och så dyker det upp perioder av att hon är liten och bara vill vara häst och helst slippa alla människors påfund!
Om en vecka kan det vara helt annorlunda med andra ord!

2008-02-29 @ 12:04:23
Postat av: Camilla

säger som föregående talare. De är ju småbarn och Ariel är ett STO!!! haha! Mina hingstföl gör snällt allt man ber dem om men stofölen har sina dagar. Ena dan fungerar ingenting och andra verkar de tio år äldre. Bara att låta dem vara när det inte funkar ha ha!

2008-03-01 @ 08:46:43
URL: http://www.arabianteam.se
Postat av: Ellinor Karlström

Ja, det är nog sant det ni säger. Men det vore bra att veta i förväg när det är sådana dagar, så behöver jag inte resa två timmar för att träffa henne. ;-)

2008-03-03 @ 20:09:18
URL: http://habina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0