Betessläpp!

Idag var det också mycket som hände för fröken Ariel. För att inte förvirra för mycket så blir det två korta blogginlägg och därmed rätt kategorier också.

 

Först var det äntligen dags för betessläpp. Efter att det blivit uppskjutet fem dagar och vi även fått en del regn, så var den något magra beteshagen snarare en djungel av grönska... K var lite orolig för fång, men vi har ju ändå vant in dem ganska länge på gräs nu, så jag försöker att inte oroa mig.

 

Med på betet fanns, förutom de tre islandshästarna, även travarstoet Nova som är två år gammal. Vår förhoppning är att Nova, Idunn och Ariel skall leka tillsammans, så det inte bara blir ätande i sommar, utan även lite bus.



Först släppte vi ut islänningarna och Ariel i hagen och sedan när de börjat äta fick Nova komma in. Jag försökte knäppa kort, men de flesta blev inte så bra. Mest betade de dessutom när jag hade kameran uppe.

   

När jag väl gett upp blev det plötsligt en väldig fart på dem och de tokrusade genom en stor del av hagen. Det var en rätt så häftig känsla att stå mitt i hagen och se hästarna galoppera långt borta vid horisonten. Det är verkligen en stooor hage!

Jag lyckades faktiskt filma en sekvens, när alla kom på rad och hoppade över diken. Däremot missade jag både Ariels gigantiska bocksprång, där hon nästan slår knut på sig själv och när hon hoppar högt över en nedfallen trädstam. Men dessa bilder finns kvar på min näthinna och gör mig lycklig.

Avslutar med två stora bilder, först en mindre lyckad på Ariel (eh, vad gör hon egentligen?)

image86

Slutligen en bild där man faktiskt ser att hon har rätt långa ben.

image87

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0