Pyssel med finaste tjejen!

Jag trodde aldrig jag kunde bli mer stolt över min häst än jag redan är. Men efter idag har jag blivit ännu stoltare. Jösses vilken fantastisk tvååring jag har!

Hämtade in henne från hagen och lämnade en förtvivlat gnäggande hagkompis efter oss. Ariel skrittade livligt bredvid mig och verkade nöjd över att äntligen få göra någonting. Tog in henne i stallet och hon betedde sig precis som om det var igår vi var där inne.

Borstade av henne och använde en fuktig svamp för att få bort lite smutsfläckar. Jag var noga med att krama ur den ordentligt, eftersom jag vet att hon ogillar när vattnet rinner längs kroppen. Någon dag skall jag träna bort det, men inte första dagen efter sommarledigheten. Sedan mätte jag henne, hon är nu 138,5 cm hög och har alltså vuxit en halv cm sedan sist. Naturligtvis var hon mycket rundare än när jag åkte, men det inte så illa som telefonrapporterna gjorde gällande. Hon bär sin övervikt riktigt bra.



Sedan klippte jag manen på henne med min nya fiskars-sax. Den var verkligen superbra! Klippte mycket mer exakt än min gamla ica-sax, vilket gjorde att Ariel äntligen fick riktigt kort hår i nacken. Som alltid klipper jag dock bara vardagsklippning, det viktiga för mig är att manen blir kort och att man åtminstone kan ana en båge, jag är inte supernoga att varje litet strå är perfekt.



Avslutade med att switcha henne och smörja in juvret, det var populärt. Eftersom jag kommer åka ut varannan dag fram till semestern är slut så tog jag på henne flughuvan också. Kanske låter hon den vara på den här gången.

Bonusbild på jätteöronen!



Jag ser verkligen fram emot att börja jobba igång henne igen och med tanke på Ariels positiva attityd idag ser hon nog också fram emot lite jobb. På väg tillbaka till hagen blev hon lite väl ivrig, men när jag bad om halt stod hon snällt så länge jag ville det. Jag trodde verkligen att hon skulle vara lite mer förvildad efter den här viloperioden, men tydligen inte. Nu skall jag fila lite på träningsplaneringen!

Kommentarer
Postat av: Christina

Underbart att ni är tillbaka igen!

Som alltid lika rolig läsning och mycket inspirerande!

Ariel är på väg att bli vuxen. Jag tycker att hon utvecklats mycket sen senaste bilderna.

Ha det gott!/Christina

2009-07-22 @ 21:14:19
URL: http://www.stuterirubin.nu
Postat av: Ellinor Karlström

Vad snällt skrivet! Det värmer mattehjärtat, även om jag själv inte ser den utveckling som alla runt omkring mig ser.



Funderar ibland över vad som skall stå överst på bloggen sedan, när Ariel faktiskt blivit vuxen och förståndig...

2009-07-24 @ 10:46:42
URL: http://habina.blogg.se/ariel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0