Knubbsäl

Två veckor sedan jag såg hästarna senast. Åkte först till Ariel eftersom jag behövde hennes sax till Hampus man. Jag träffade M, pratade lite allmänt medan jag fixade till Ariels kraftfoder. Det har kommit två nya hästar till stallet och så har Bella flyttat in på boxvila tillfälligt. Så nu är stallet fullt!

I lösdriften går nu bara Ariel, Qurre, Tuva och Lucky. Luckys mamma fick somna in i början av månaden. Ariel har dock tagit på sig rollen som Luckys uppfostrare och beskyddare, så vi får hoppas hon gör ett bra jobb.

Ute i hagen kom Ariel ångandes i full fart när hon såg mig, jag tror dock det mest var hinken som lockade. Hon har blivit ännu rundare och har ett par fettkuddar på bägge sidor. I och för sig är den stora magen enbart bukig, så hon ser värre ut på håll än vad hon är när man känner på henne. Men det blir till att banta framöver... Hon åt nöjt upp allt kraftfoder och myste sedan en stund. Men nu har hon verkligen landat i ledigheten, var inte tjafsig och ville följa med in, utan var nöjd när jag gick därifrån.
Trackback
RSS 2.0