Mera powerwalk

C som äger Erasmus hade fått låna Foxy för gårdagens ridtur och ville ha sällskap, så vi promenerade med Foxy igår igen.

Vi gick bort på grusvägen mot den asfalterade vägen, jag var lite nyfiken på ett par avtagsvägar som jag ville kolla. Någonstans åt det hållet finns ju en rakbana som vi får använda och den tänkte jag hitta.

Ariel var ett riktigt A-barn idag, följde med mig perfekt hela tiden och vid de tillfällen då hon glömde bort sig och började trycka mot mig, så flyttade hon snabbt på sig när jag påminde henne.

Travade en kort sträcka, men jag är verkligen ruskigt ur kondition. Ariel får stå ut med en joggande trav, när hon själv egentligen bara vill tokspringa.

Efteråt blev det avspolning av ben och mage, en rutin som Ariel verkar tycka allt bättre och bättre om. Jag är dock ruskigt ridsugen, känns som det var hundra år sedan jag satt på Ariel.

C lovade att jag skulle få låna deras transport till premieringen, så nu är transporten fixad och allt är klart! Nu skall vi bara få damen (och matte) i lite bättre form...
Trackback
RSS 2.0