Storstädning

Det blev lite omvänd ordning i lördags, då Hampus skulle gå lektion på förmiddagen isället för eftermiddagen. Så Ariel fick sig ett besök först.

Jag hade bestämt mig för att rengöra sadeln medan betforen svällde och det blev en grundlig rengöring inklusive borttag av stigläder och puts av stigbylar. Så skönt att ha det gjort redan i början av vilan, annars brukar jag skjuta upp rengöringen till det är dags att sätta igång igen.

Sedan fortsatte jag av bara farten, rev ut allt ur garderoben, sorterade bort saker som inte behövs just nu och slängde en del grejer som borde slängts för länge sedan. När garderoben var i fin ordning blev hyllan nästa projekt och vips var alla de grejerna på golvet.

Det hela slutade med en väldigt fin och organiserad sadelkammare, men en massa grejer i bilen som skall läggas undan för vintern. Frågan är bara hur många veckor de får ligga i bilen innan jag kommer mig för att plocka in dem.

Först därefter var jag nöjd med städandet, så då blev det kraftfoder till Ariel. Hon verkade så nöjd med att vara ledig, inte så att hon är ointresserad av mig, men hon försöker inte följa med när jag går från hagen. Hon behöver nog den här vilan både fysiskt och psykiskt.
Trackback
RSS 2.0