Tråkväder

Jag åkte inte ut till Ariel förrän på kvällen, kändes som att det inte spelade någon roll i och med att vädret var så vidrigt. Det regnar, snöar och blåser samtidigt och allt blir bara en enda stor lersörja. Suck!

Ariel har nu officiellt ledigt, egentligen har hon ju varit ledig ganska länge, men jag har haft dåligt samvete och velat jobba henne. Men nu ger jag upp och tar nya tag efter jul. Förhoppningsvis har min julklapp kommit då också... ;-)

Ställde upp Ariel på skötselplatsen med fleecetäcke. Hängde upp regntäcket för tork, men enligt rapport har det inte torkat ändå. Tar med Hampus täcke imorgon och ser om hon kan ha det som extratäcke.

Mockade, fyllde på spån, rengjorde vattenkopp, krubba och saltsten. Donade sedan med vattenhinken som hon bara druckit ur till hälften. Hon dricker verkligen inte mycket vatten... Ingenting ute i hagen (fryst), inget ur vattenkoppen (jag fyller på den varje kväll) och så kanske 7 liter ur vattenhinken. Hoppas det bara är tillfälligt... :-S

Klippte sedan manen på henne, men jag är inte nöjd. Får inte riktigt till bågen, jag tror att jag måste våga ha lite högre över bogspetsen. Får se om jag exprimenterar lite vid nästa klippning. Borstade sedan igenom henne och kratsade hovarna. Därefter fick hon återvända till boxen medan jag fixade foder. Den rutinen verkar fungera bäst, jag föredrar att hon pillar med halm i boxen än står och halvdåsar på skötselplatsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0