Powerwalk!

I förrgår var jag en riktigt snabb runda i stallet, på 20 minuter hann jag både mocka, fixa foder och pussa på Ariel. :-)


Igår
blev jag upphämtad vid bussen av snälla K, det var inte planerat men jag är tydligen lite ökänd. ;-) Ariel var fortfarande i hagen, så hon fick vara kvar där medan jag mockade. Sedan gjorde jag i ordning henne för en ridtur samtidigt som hon åt middag, det är egentligen emot mina principer men ibland måste man spara tid.


Reflexerna åkte på och även pannlampan. Sedan skrittade vi iväg till rakbanan. Ariel hade ett ordentligt klipp i steget och jag såg till att hela tiden stötta henne så tempot hölls uppe. Ridturen var ganska händelselös, även om Ariel verkligen jobbade på genom hela kroppen. Underbart!

Tillbaka i stallet var det en trött häst som fick sova på skötselplatsen, vi red 5,72 km på en timme. :-) Jag stretchade igenom Ariel och masserade även bakdelen. Hon visade tydligt att hon tyckte om stretchningen av frambenen, så jag tror vi är någonting på spåret där...

Sedan fick hon återvända till boxen och jag hade sådan tur att jag fick skjuts hem av snälla A.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0