Feber?

Igår var planen att rida dressyr för F. Jag hade även hand om Krutow, så jag visste att det skulle bli en ganska sen kväll. Ariel hade precis kommit in när jag kom, så jag började med att fixa kraftfoder och hösilagepåsar, sedan ställde jag upp henne i gången.

Hon var ruskigt lerig och jag undrade lite för mig själv hur sjutton jag skulle få henne ren. Men istället började jag med att tempa henne och fick 38,4 grader på termometern. 0,3 grader högre än hon brukar ha kvällstid, så jag gick direkt ut till F och sade att någon träning blev det inte. Tråkigt, men det viktiga är ju att Ariel mår bra. Hon hade inget snor och hostade inte, men det kan ju vara första dagen på förkylningen.

Istället blev det mockning och påfyllnad av halm innan jag tempade henne igen. Då hade hon 38,2 grader och jag var fortfarande bekymrad. Hon fick återvända till boxen och sedan tog jag hand om Krutow och åkte sedan hem.

Jag hoppas verkligen att hon inte blir sjuk, men om hon blir det hoppas jag att det snabbt går över så stallet kan bli friskförklarat snart...

Finaste tjejen! I morse tempade F henne och då hade hon 37,6 grader så förhoppningsvis var det bara något tillfälligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0