Glad barbackagalopp

I förrgår fick jag återigen hämta Ariel vid hösilagebalen. Hon såg förvånat på mig och undrade om jag kanske ville ha lite hösilage? Sötnosen min! <3 Tog in henne för att ge kraftfoder och borsta av henne lite päls, men väl i stallet blev jag så ruskigt ridsugen.
 
Så efter avborstning och hovkratsning åkte distanstränset på och så gick vi in på ridbanan. Barbackaridning! :-D Ariel var glad redan innan, men smittades av min glädje och blev ännu gladare. Pigg skritt och pigg trav, funderade på om jag skulle våga mig på galopp och då kom F förbi och kikade.
 
Förklarade att jag tänkte galoppera och att hon fick vara beredd att fånga Ariel om jag ramlade av. ;-) Fattade galopp och Ariel har verkligen en stooor galopp precis när hon fattar. Hon skjuter upp ryggen så man sitter väldigt löst, men sedan stabiliseras galoppen och man hittar tillbaka på ryggen igen. Men jag erkänner att jag tjoade till vid ett par fattningar. :-P
 
F tyckte det såg riktigt fint ut och efter att ha galopperat en långsida i vardera varv nöjde vi oss. Det kändes så bra, vi har hittat en harmoni i ridningen som jag hoppas håller i sig länge. Men för säkerhets skull blir det barbackadressyr framöver. :-)
 
Åter i stallet fick hon sitt kraftfoder medan jag hälsade på Rikardo. Han var ganska lugn där inne i magen, men ett par småsparkar kom i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0