Sista återbesöket

Förra måndagen (26/8) var det dags för återbesök hos Ultuna igen. Ariel var lite motvillig in i transporten, men gick i alla fall in efter någon minuts betänktetid.
 
På Ultuna hann vi inte vara i boxen många minuter innan veterinären kom. Det var samma veterinär som såg Ariel första gången, så jag fick berätta om hur det gått sedan dess. Hon hade även läst in sig på journalen.
 
Efter att ha gått in i undersökningsspiltan blev det först kamera, där allt såg bra ut förut ett par ställen på slemhinnan och sedan spolades Ariel igen. Veterinären tog även urinprov som visade sig vara negativt, dvs ingen bakterietillväxt utan helt ren urin. Så skönt!
 
Ariel var väldigt nöjd när vi åkte därifrån och speciellt när jag lovade att det var sista återbesöket. Veterinären var också med på det, dels för att vi flyttar 40 mil från Ultuna men framförallt för att Ariel tillfrisknat så bra och har tillbaka full funktion av urinblåsan.
 
Så grymt skönt! Nu är det bara sviterna efter fånganfallet som skall bli bra. Hon var lite öm när veterinären kollade på henne på hårt underlag, men så blir hon alltid när hon är nyverkad. Så vi fortsätter med hagvila framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0