Ett sådär pass

I söndags red jag iväg till S för att vi skulle ta en sväng och kolla underlaget på hennes grusväg. Kände mig rätt låg redan innan, inte blev det bättre för att jag blev utskälld för att jag ridit på en åker (som inte används till nån odling) som jag inte ridit på. Sen kom det en bil som hade väldigt bråttom (jag tänkte svänga in med Ariel på en avtagsväg 5 meter längre fram) och tutade (!) för att vi var "i vägen". Gissa om jag blev arg! Tur för den gubben med keps att han inte klev ur bilen...
 
Ariel var redan här oerhört stressad och uppe i varv (speglade mig som vanligt), så det blev ganska hetsig trav bort till S. Sedan började vi varva ned när vi skrittade ut tillsammans. Faktiskt blev det både trav och galopp där underlaget var hyfsat. Men vi var överens om att bli bättre på att inte rida när man egentligen inte vill, det blir ingen bra kvalité på ridningen då.
 
När vi skulle säga hejdå passade jag på att prova att galoppera på volt på industriområdet och Ariel presterade den bästa galoppen på böjt spår hittills. Så det kanske går åt rätt håll ändå. ;-)
 
Totalt var Ariel och jag ändå ute 100 min och kom 8,82 km.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0