Hästarna

Skriver om mina hästar och våra äventyr tillsammans.

I normalhull?

Kategori: Foder

Inspirerad av en tråd på bukefalos var jag tvungen att lägga upp lite jämförelsebilder på Ariel. Svårt det där med hullbedömning via bilder. ;-)
 
Ariel fyra år, något överviktig. 
 
 
Ariel fyra år, läskigt fet.
 
Ariel fem år, perfekt hull. 
 
 
Ariel sex år, högdräktig och supertjock. 
 
 
Ariel åtta år, perfekt hull. 
 
 

Stiltje...

Kategori: Allmänt

Här händer inte mycket. Först åkte jag på utbildning, sedan blev det svinkallt och så åkte jag på magsjuka. :-P Men proppen för dressyrtävlingen har iaf kommit ut, så jag har nästan en månad på mig att fundera hur jag ska göra. 
 
Hästarna har skotts om och ponnyerna har verkats. Storm har blivit åtta månader, det lilla busfröet!
 
 

Tävla?

Kategori: Reflektioner

Jag vacklar... Det är en tävling i närheten av oss, förutom vår egna klubbs tävling är det den närmaste tävlingen på hela året. Det tar drygt 20 min att köra till klubben och 30 min till den här tävlingen. Resterande tävlingar ligger oftast på två timmars körtid...
 
Tävlingen kommer dessutom att ha LC, vilket är väldigt ovanligt här uppe. I år är det totalt sju LC i distriktet, varav tre på vettigt avstånd (2,8-11,4 mil). Men tävlingen går redan i mitten på mars... Vilket betyder att jag dels måste låna dragbil (min är avställd vintertid), skotta fram transporten och byta till vinterdäck på den.
Dels betyder det att vi kommer åka på en tävling innan vi ens ridit på en riktig ridbana... Som upplagt för att gå dåligt.
 
Samtidigt skulle det vara bra för mig att få en tävling tidigt, för att checka av var vi är och ta tag i den där mentala träningen i att inte bli besviken efter tävling. För hur ska jag kunna bli bättre på att vara nöjd efter en tävlingsprestation, om jag inte får träna på att tävla?
 
Har inte bestämt mig än och det är ingen brådska heller.