Klart för ankomst!

Så har jag pratat med V och F som är ansvariga i vårt stall. Hampus får en egen hage till att börja med, så får vi se hur länge han blir kvar och även hur de andra hästarna skall flyttas runt.

Har varit nära att åka iväg och shoppa hästgrejer, men jag besinnar mig ett tag. Först vill jag ha honom på plats och se vad som följt med och vad jag behöver komplettera med.

Hovslagaren kommer på tisdag för operation ordna till hovar, veterinären har jag ännu inte fått tag på, men det är ju ingen kris. Equiterapeuten är på semester (va?) så jag har mailat henne och förvarnat om att vi behöver en genomgång.

Nu är det bara två dagar kvar...

Kommentarer
Postat av: Christina

Spännade!

Lycka till med din Hampus! Ska bli kul att följa er.

2010-08-07 @ 11:38:23
URL: http://www.stuterirubin.nu
Postat av: Ellinor Karlström

Tack snälla Christina! Jag hoppas allt skall gå bra framöver, om han är lika fantastisk som jag minns honom så kommer det gå som tåget. :-)



Hoppas vi ses i Vetlanda så jag får spana in Önska lite noggranare!

2010-08-07 @ 13:47:38
URL: http://habina.blogg.se/puss
Postat av: Sophie

Han är ju bara för SÖT! Sådär ska en riktigt fin fjordvalack se ut. Lite rund, ja, men inget som inte går att fixa till hösten.

En undran bara, vad gör en equiterapeut? Och varför behöver han det? Korkad fråga säkert, men men.. ;-)

2010-08-10 @ 23:12:45
Postat av: Ellinor Karlström

Du kommer få göra en modell av honom vad det lider, men jag avvaktar tills han är lite snyggare. ;-) Men ser du en Henrymodell till salu kan du väl snappa åt dig den?



En equiterapeut är utbildad på flera områden, de kan ge massage, akupunktur och kiroprakti. Lite dyrare än att ta ut en massör, men det är ju inte alltid de enbart behöver massage.

2010-08-11 @ 08:31:47
URL: http://habina.blogg.se/puss

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0