Höjd rygg

Igår eftermiddag åkte jag tillbaka till Hampus. Vi hann promenera i tjugo minuter innan E.T. kom. Kikade på honom i skritt innan han fick magnettäcke på sig. Han tycker ju inte om akupunktur så magnettäcket är det näst bästa. E.T. tyckte att det var bättre med en avspänd häst med magnettäcke än en nervös häst med nålar.

Vi pratade en del medan han hade täcket på sig, jag berättade om allt som hänt och att det kändes som att det gick framåt. Om än lite långsamt. Sedan kände E.T. igenom honom och gjorde några övningar för ryggen. Han är fortfarande lite blockerad och spänd i ländryggen, men mycket bättre. Jag hade reagerat på att han fått lite tunnare rygg än tidigare, men vad jag egentligen hade sett (och såg bättre när E.T. jobbade med honom), var en rygg som höjt sig och inte längre är så svankig. Känns så oerhört härligt att allt jobb ger resultat och nu blir det ännu roligare att jobba honom framöver.

Vi skrittade ut vid hand i tjugo minuter efteråt och sedan var det en väldigt nöjd Hampus som fick gå in i boxen och äta betfor. Han är mitt hjärta, min älskling!
Trackback
RSS 2.0