16 år idag!

 
För 16 år sedan gick jag ut i stallet som vanligt. När jag öppnade boxdörren möttes jag av en mini-fjording. Min första tanke var att Habina hade krympt. Fruktansvärt! Sedan hummade hon en morgonhälsning och jag insåg att hon stod längre in i boxen. Alltså måste den här mini-fjordingen vara en förrymd häst. Hm...
 
Jag beslöt mig i alla fall för att titta närmare på den och det var då jag klev i efterbörden som Habina noga grävt ned i spånet. Först då insåg jag att Habina fölat, fast jag gått och väntat på det där fölet i nästan 11 månader! Hampus kom på dygn 330 och Habina hade skött om allting själv. När vi träffades första gången var efterbörden fortfarande ljummen, men Hampus var torr, hade fått mjölk och stod redan på lite ostadiga ben.
 
Jag är så lycklig över att återigen få ha honom i mitt liv och jag hoppas att det blir 16 år till!
 

Kommentarer
Postat av: Sophie

Grattis till finaste Hampus! Det är så roligt att du återfått honom. :)
Det skulle vara roligt att få se en bild på hans mamma, Habina. Tror inte jag sett henne mer än "halva" så som hon ser ut på Hampus bebis-kort. Tänk att du missade fölningen. ;-) Hur hamnade Habina hos dig?

2013-05-29 @ 10:13:24
Postat av: Anonym

Grattis Hampus! Kommer ihåg att jag läste serien om dig och Habina när jag var liten :) Så kul att han är din igen, håller med kommentaren ovan att det vore kul med bilder på Habina.
MVH Malin

2013-06-01 @ 05:41:26
Postat av: Ellinor Karlström

Jag lovar att det kommer ett inlägg om finaste Habina. Men det får vänta lite, har ganska mycket att göra just nu. Dessutom måste jag komma ikapp med inläggen för Hampus... ;-)

2013-06-04 @ 10:20:42
URL: http://habina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0