Men vi kanske skulle ändå...

Häromdagen kollade jag nästa års tävlingstermin för distansritt. Här uppe finns det inga ritter inom rimligt avstånd, förutom en i Östersund som brukar vara i mars = alldeles för tidigt. Jag riskerar inte Hampus genom att åka transport i snö i onödan. Men nästa år kommer den ritten vara i maj istället! :-D
 
Så nu har jag börjat planera in att starta en 40 km Clear Round i maj. Om det går bra och Hampus verkar tycka att det är roligt, så kommer vi kanske också starta en annan tävling i juli. Eftersom jag hittills bara har en godkänd Prova På-ritt på 20 km (ihop med Hampus!) så måste jag rida två Clear Round för att få starta tävling. Hampus har inte samma krav på sig, men han får snällt ställa upp så jag klarar mina kval. ;-) Eventuellt blir det först 2016 som vi rider vår andra Clear Round, det får framtiden utvisa.
 
Men det skall bli så roligt att ha ett mål att träna mot tillsammans. :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tror att jag skulle tycka att distansritter vore väldigt roligt men jag skulle tro att den i Östersund är min närmaste. Kring 60 mil att köra och inlandet är ju inte jätterolig väg. Jag skulle dock kunna vara åskådare om jag åker ner till Ramsele, kanske borde titta lite på det :-) Lite snö hindrar väl inte transportkörande? Eller åker han dåligt på vintern?

Svar: Ramsele? Kommer det vara någon tävling där? Eller missförstår jag dig?
Jag tycker själv det känns otäckt att köra i snö och halka, så det är därför jag inte ger mig ut på vintern. Skulle det vara kris, att hästen är sjuk till exempel, så hamnar vi i ett annat läge och då får jag snällt köra. ;-)
Hampus

2014-11-10 @ 13:56:31
URL: http://emmashasteri.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag var nog otydlig. Jag menade att om jag ändå besöker Ramsele kanske jag kunde göra det i samband med en tävling, det är ju inte särskilt långt att åka till Östersund då för att titta.

Transportkörning kan ju vara ett mörker på vintern, bokstavligt talat :-)

2014-11-12 @ 08:28:13
URL: http://emmashasteri.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag vet inte om min tidigare kommentar försvann i rymden men nej, ingen tävling i Ramsele så vitt jag vet. Men jag skulle kunna kombinera ett besök där med en titt på tävlingar i Östersund :-)

Svar: Då förstår jag hur du menar. :-) 23 maj är tävlingen och vi är ekipage där hästen är beige och utrustningen blå. ;-)
Hampus

2014-11-13 @ 11:02:15
URL: http://emmashasteri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0