Välta soptunnor

Idag tog jag mig en promenad med Ricky igen. Han studsade på stället, bockade, försökte rusa och var allmänt busig. Mellan varven kunde han faktiskt gå helt normalt några sekunder, så kanske gör vi lite framsteg ändå. Jag tror dock att jag missbedömt honom. Jag har gjort analysen att han blir frustrerad och irriterad på att jag bestämmer vart vi går, tempo och när vi står stilla. Men jag börjar mer och mer misstänka att han är överglad över att få hitta på någonting med matte och att han visar det genom att studsa omkring och slänga med huvudet. För idag var han väldigt, väldigt glad mest hela tiden. Trots studs.. :-)
 
Vi gick runt gården, men gjorde även ett par avstickare. Bland annat fick han gå och kolla på de spännande soptunnorna. Kul! tyckte Ricky och välte den mindre så soporna flög... Så fick han stå där medan jag ställde tillbaka soptunnan och fyllde den igen. Det var inga som helst bekymmer. Bara han får vara med, verkar han nöjd. Hm...
 
Efter en del diskussioner kring hur man beter sig när man vänder sig (tydligen innebär vändning att man RUSAR mot nya äventyr) så var han oerhört fin sista biten hem till stallet. En del av allt det här buset tror jag även hänger ihop med att han är orastad. Ariel busar inte lika mycket som han och Grålle gjorde plus att underlaget är rätt hopplöst i hagen just nu. 
 
Så fort det blir bättre ute, skall han få följa med mig och Ariel som löshäst. Kan bli spännande. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0