Stensäker

Idag blev det promenad med Grålle igen. Började med att ta på honom tränset, innan jag borstade, kratsade hovarna och tog på resten av utrustningen. Han reagerade inte ens över att ha tränset på sig, så det känns som han är redo för nästa steg. 
 
Tog även på benskydden utan några protester, han står nu snällt med benen stilla medan jag spänner och justerar. Tog på bröstselen tillsammans med däckelunderlägget, så det blev lite småpyssel med den innan jag fick till det. Tycker bara det är bra med unghästar, ju mer man kan fixa och trixa utan att de bryr sig, desto bättre. Grålle stod som ett ljus. <3
 
Promenerade iväg till stora vägen för att se om det gick att gå rakt upp i skogen. Men det var en väldigt hög snövall där, så det fick vara. Istället följde vi stora vägen tio meter till infarten som pappa skottat upp förbi huset han håller på att bygga och fram till min trädgård, så det blev som en liten runda. Precis när vi var framme vid infarten kom det en bil på vägen, men Grålle stod stilla och tittade på den bara. Toppen om han redan är hyfsat trafiksäker, det är ju en fördel med att ha hagen nära vägen. 
 
Vi gick sedan till min trädgård och ut igen till vägen som går till stallet. Stannade till vid brorsans hus för att kolla den läckra fjordingen i glasrutan, men den här gången brydde sig inte Grålle. Så då blev det fotografering istället. Han är så snygg i lila! <3
 
 
Sedan vände vi tillbaka till stallet. Han stod lugnt i gången medan jag tog av alla grejer och sedan fick han återvända till boxen för att få gröt. :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0