Nya kategorier i bloggen - Ny hemsida?

Fjordavel generellt / Permalink / 0
För den uppmärksamme läsaren, så håller jag på att justera några av kategorierna i bloggen. Det är Fjord-SM, Diplomston, Vetlanda och Årets föl som allihop skall få årtal efter sig. Detta då jag börjat använda bloggen mer som en kunskapsbank, än som en vanlig blogg. Jag kommer ofta på mig själv med att leta i inläggen längre bak, för att ta reda på vad som hände just det året när det kommer till nyfödda föl, visade hingstar etc. Om jag har det behovet, så kanske fler läsare har det?
 
Så nu när jag grejar med det, så märker jag också hur oerhört svårarbetat blogg.se är. Jag tycker också att den nya designen, som jag var tvungen att välja för att få kategorierna att fungera, är oerhört ful.
 
Så jag funderar... Är det kanske dags för en hemsida istället? Inte så att jag skulle ta bort bloggen, men kanske inte uppdatera mer? Utan istället på hemsidan ha lista över diplomston, årets föl, fakta om godkända hingstar och stofamiljer som jag ändrar successivt allt eftersom det kommer nya uppgifter. På så vis skulle det vara lättare att ha ordning på uppdateringar och vad som hänt vilket år.
 
Tankar på det?
 
För den nyfikne har jag börjat att skissa lite på en hemsida på fjordhast.weebly.com
Till top