Nytt avelssto!

Under helgen fick vi möjlighet att införskaffa ett nytt avelsto till fullblodssidan och givetvis slog vi till!

Stoet heter Child's Play och är född 1987. Vi är medvetna om att hon inte har många år kvar som avelssto, men är beredda att chansa eftersom hon har en utsökt stam med Secretariat som far och Bold Ruler som morfars far. Själv löpte hon som två- och treåring med den fina raden 6-2-3 och 259 125 kr insprunget totalt. Hon har sedan fått föl varje år sedan 1991 och har för tillfället ett stoföl vid sin sida. Hon är konstaterad dräktig med hingsten Lord of Thieves.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du fick tag i ett så fint sto. Kan du inte skriva lite om hennes avkommor? Det du vet åtminstone. Modellen kommer säkert att passa henne utmärkt sedan. Det ska bli så kul att få "renovera" den. =)Det har jag velat i måånga år nu.

2009-08-13 @ 17:25:22
Postat av: Ellinor Karlström

Givetvis kan jag skriva ett inlägg om hennes avkommor! Jag fick ju med hennes papper, där alla avkommor finns listade. Det tar dock ett tag att nosa reda på tävlingsresultat och sådant, men tids nog lovar jag att det kommer ett sådant inlägg.Jag ser verkligen fram emot en nyfixad Child's Play, det förtjänar hon efter allt hon gjort!

2009-08-14 @ 12:45:52
URL: http://habina.blogg.se/modell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0