Ett spännande projekt!

Snart, snart landar en Hazel hos hästtrimmaren Sophie som skall fixa till den precis så som jag vill. Jag säger inget mer än så, men oh så kul det skall bli att se resultatet. Hoppas på att få lite bilder längs vägen också, så hela bloggen får följa detta projekt! I mina tankar kommer det bli den finaste modellhäst jag någonsin skådat och verkligen en helig graal för mig!


Ponnygaloppsresultat!

Oj oj vad det bubblar i kroppen av glädje. Vår uppfödning Fragans Boy (e. Orchis Fragans RP 124) blev Form30 i september! Övrigt resultat var också helt otroligt eller vad sägs om nedanstående?

SEPTEMBER

Vinnare: Fragans Boy, Habinas Jackpot
Tvåor: Pegasa, Habinas Dark Stone
Treor: Panthera, Habinas Demon

Totalt 13 placerade hästar (65 %).

OKTOBER

Vinnare: Derano Boy, Pegasa, Panthera, Habinas Dark Stone
Tvåor: Dragon Boy, Key Boy, Fragans Boy
Treor: Habinas Demon

Totalt 15 placerade hästar (75 %).

En närmare presentation av Fragans Boy kommer framöver!

Dräktiga!

Idag var veterinären ute och dräktighetsundersökte stona. Det tog ett tag... Men resultatet var väldigt positivt, alla ston är fortfarande dräktiga! Till och med Child's Play som vi var lite bekymrade över, 22 år gammal och fått byta hem och allt. Men veterinären kallade henne för en liten frögurka och var övertygad om att vi skulle få många år med henne. Härligt att höra!

Nu skall vi bara vänta 81 dagar till, sedan är det den 10 januari och dags att börja hålla ett öga på Contessa.

Nya bilder på Saga

Ja, så idag blev det äntligen mulet utan regn och Saga fick följa med ut till stallet för fotografering. De två bästa bilderna blev nog helt okej för fotoshower:
RSS 2.0