Fantastiska Child's Play!

Inatt fölade Child's Play xx (Secretariat xx - Bold Bidder xx), detta otroliga sto som vi fått möjlighet att köpa. Hon blir tjugofyra år i år och vi hoppas förstås att hon blir dräktig även i år.

Årets föl blev något alldeles extra, då Play var dräktig med den gulvita hingsten Naughty In Nature xx (Sato xx - Glitter Please xx). Namnet var bestämt redan innan, Habinas Naughty Child xx men skulle det bli sto eller hingst? Vilken färg?

Det blev en gulbrun hingst med mycket vitt, jag skulle egentligen ha gissat på ljusbrun om jag inte visste att Naughty In Nature alltid lämnar gul avkomma. Så nu har vi fått en av varje från Play, fjolårsstoet Habinas Play It Again xx ser väldigt fin ut, men det är klart att vi hoppas kunna betäcka Play även i år.

Frågan är bara vilken hingst som är henne värdig...

Kommentarer
Postat av: Sophie

Vad roligt att lilla "Play" fått ytterligare ett föl! Ska bli kul att se vad som blir av den. ;-) Och det där med att hitta lämplig hingst är inte helt lätt har jag insett. Väldigt många av Form 30 hingstarna har ganska likvärdig stam känns det som. Varför inte prova något helt oprövat på henne? Hon är ju ett bra sto och det borde kunna ge ett bra föl om du väljer en hingst som har en stam som passar till henne? Har du ingen egen hingst? Det är ju ganska roligt att ha producerat en egen produkt. ;-)Eller annonsera på listan efter lämpliga hingstar med de kriterier du vill ha. Jag gjorde det en gång och det är fantastiskt vad fina hingstar folk sitter på som de inte annonserar ut!

2011-04-22 @ 21:18:27
Postat av: Ellinor Karlström

Jo, jag har två egna hingstar, Asplund N och Mr Bryan. Jag är väldigt kluven när det gäller att betäcka, å ena sidan kommer hon ju inte bli dräktig om hon inte klarar en fölning, å andra sidan har hon varit trogen och lämnat föl varje år innan vi köpte henne...Jag skall nog höra efter på listan och se om jag får napp. Annars är jag lite suge på Mr Bryan faktiskt...

2011-04-23 @ 10:39:25
URL: http://habina.blogg.se/modell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0