Årets första föl!

I morse föddes årets första föl på Habinas stuteri. Det var halvblodsstoet Contessa H (Quite Easy 958 - Cortez 679) som födde ett stoföl efter hingsten Habinas Gonzales (Gimmick ox FA 229/91 - Hugo 179). Det är vår första akeek på stuteriet, tyvärr är hon inte black utan vanlig brun.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Kul att du börjat skriva här igen. Jag kikar in då och då men har saknat dina små uppdateringar. Det känns nästan som dina hästar är levande när du skriver så personligt om dom. Fast du, kan du inte skriva lite mer om Akeek? Hur får du fram dom och hur valde du namnet? nyfiken i en strut

2011-01-06 @ 10:43:14
Postat av: Ellinor Karlström

Men så roligt att någon faktiskt läser! :-D Ja, mina stackars pappershästar känns verkligen som riktiga ibland... Många utav dem har sina små egenheter också. ;-) Det är det som gör det så svårt när de skall få modell, för jag har en bild i huvudet av hur de ser ut/är och det är inte alltid det finns en modell som matchar.Självklart kan jag skriva mer om akeek, det är ju min drömras alla kategorier (och kanske vågar jag mig på en i verkligheten också...).

2011-01-06 @ 14:13:19
URL: http://habina.blogg.se/modell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0