Namnlös

 
Fjärde och sista ornamentet jag har. Den här fuxen föreställer Sir Barton och har inte heller någon härstamning hos mig ännu. 

Namnlös

 
Det tredje av mina ornament. Den här föreställer Secretariat och har ingen härstamning hos mig ännu. 

Habinas Honey

 
Habinas Honey är en fullblodshingst född 2009 e. Heart of Oak u. Habinas Peach - Diaghlyphard. Han har löpt två år i galoppen med resultatet 1-0-2 och 19 250 kr. 
 
Det här är en av de snyggaste fullblodsmodellerna jag har. <3 Det är en HA Sentinel som Sophie Nordström målat en helt ljuvlig fux. Bilden är superdålig, den gör honom inte rättvisa. Måste fota ny bild någon dag...

Billy

 
Billy är en HA Flaxley målad av Sophie Nordström. Han och jag har aldrig riktigt klaffat med varandra... Jag funderar på att låta Sophie måla om honom, men han är inte precis först i tur... ;-) Jag hade ingen som helst idé om hur han skulle se ut, så Sophie fick fria händer. Jag har svårt för Billy, färgen talar inte till mig och jag har funderat en del på att sälja honom. Får se vad som händer först, att han blir såld eller ommålad... :-P

Saint Texas

 
Saint Texas är en fullblodshingst född 2005 e. Rampion u. Brazoria - Champagne Colony. Han har löpt ett år i USA, där han sprang in 1-0-2 och $24 000, här hemma i Sverige har han sprungit in 6-7-3 och 621 610 kr. Tyvärr har han inte uppnått form30, högst var han 2011 med 23 formpoäng. Han har löpt fem år härhemma hittills och han är anmäld till årets tävlingar också. 
 
Modellen är en Deboniar Jamboree SR OF, grundmodellen härliga Lonesome Glory. Skulle Saint Texas bli form30, så kommer han dock få en ny och snyggare modell. ;-)

Sammy

 
Sammy är en welsh mountainhingst född 2011 e. Douglas u. Sasha - Symondsbury Tartar RWM 50. Han har startat galoppen men bara sprungit in 0-0-3 och 3 600 kr. 
 
Sammy var också en omålad stackare som jag hade alldeles för länge i hyllan. Jag visste ju exakt hur jag ville att han skulle se ut, men pengarna fanns inte för att skicka på målning. Han är en AA Mini Welsh Pony Sec A Stallion målad av Sophie Nordström. När jag väl hade råd, fick Sophie tydliga instruktioner om vad jag ville ha och hon uppfyllde dem med råge! Han är en av de snyggaste modellerna jag har, så enkel både i färg och uttryck, men ändå så rastypisk och vacker. Sammy är en av mina modeller som brukar bli klassvinnare på utställning. 

Namnlös

 
Som jag nämnt innan är jag extremt förtjust i Cigar. Därför fick den här modellen komma hem till mig, det är en Seabiscuit QVC SR OF. Han har ingen härstamning just nu, jag väntar på en riktigt bra löphäst för honom först. :-)

Goliat

 
Goliat är en tinkerhingst i sina bästa år. 
 
Modellen är en AA 04'SS Mini Hairy Dauntless ommålad av Sophie Nordström. Han stod rätt länge i mitt skåp omålad, jag hade rätt så dåligt samvete över honom... Men till sist fick han sin kostym, han är målad efter en kompis uppfödning. :-)

Cortessa D

 
Cortessa D är ett halvblodssto född 1994 e. Cortez 679 u. Lady Marmalade - Granit 546. Hon har fått många föl, varav två har modell. Correct H har jag redan presenterat och High Heels H kommer längre fram.
 
När jag köpte Cortessa D, som är en Strapless OF, så var planen att måla om henne. Jag har till och med för mig att jag hade bestämt att hon skulle bli isabell. Men när hon kom så var hon i ett perfekt skick och då hade jag inte hjärta att måla om henne. Hon påminner mig vagt om Cortez, så därför fick han bli pappa till henne. 

Our Penny

 
Our Penny är ett fullblodssto född 1999 e. Mr Eubanks u. Santa Anita - Bal du Seigneur. Hon är ett av mina stamston, då jag är barnsligt förtjust i hennes pappa. Hennes tolv avkommor har sprungit in 238 575 kr. 
 
Penny är sista modellen som Sophie gjorde om till mig. Hon är fux med något ljusare man och svans. Som synespå bilden har hon dock ramlat och skrapat sig, så en restaurering kommer det att bli längre fram. Men hon är inte prio ett, utan får vara nöjd med att hänga med de andra hästarna så länge. ;-)

Habinas Perfect Angel

 
Habinas Perfect Angel är ett fullblodssto född 2011 och död 2015 e. Asplund N u. Our Penny - Mr Eubanks. Hon löpte 2013 med 0-1-1 och 9 000 kr. 
 
Näst sista modellen av mina fina sm thoroughbred som Sophie Nordström gjort om. Så fin isabell! :-D
 
 
 

Habinas Peach

 
Habinas Peach är ett fullblodssto född 2003 e. Diaghlyphard u. Our Penny - Mr Eubanks. Hon har nio avkommor som sprungit in 125 630 kr. 
 
Persikan, som hon kallas, är verkligen ett härligt sto. Hon är svart strumpskäck, man kan ana bukfläcken på kortet. Älskar hennes färg och önskar ibland att jag ägde en riktig häst som hon... Det måste vara det ultimata beviset på en fin modellhäst, att man skulle vilja ha den i verkligheten. :-)

Habinas Miss America

 
Habinas Miss America är ett fullblodssto född 2004 e. Mr Eubanks u. Amina - Caerwent. Hon har fått åtta avkommor hittills, som sprungit in 179 565 kr. 
 
Kicki, som hon kallas, är en av de omgjorda sm thoroughbred som faktiskt har härstamning. Hon är svartbrun, även om det är svårt att se på kortet. Notera hennes läckra rand på höger bakhov, snacka om pytteliten detalj!

Habinas Miff

 
Habinas Miff är ett fullblodssto född 2010 och död 2015 e. Troon u. Monrowia - Richard of York. Hon löpte 2012 med 0-0-0 och 0 kr. Hon har fått en avkomma som debuterar på galoppbanorna nästa år. Spännande!
 
Älskar verkligen hennes skimmelfärg och då blå flätorna, tycker hon är så himla vacker! <3

Namnlös

 
Nästa fullblodssto. Hon är gulvit i färgen, dvs fux som grundfärg och så två gulanlag på det. Kommer nog bli svårt att hitta en stam till henne, men hon är söt även utan någon identitet. 

Habinas A Moment Like This

 
Habinas A Moment Like This är ett fullblodssto född 2011 och död 2015 e. Asplund N u. Amina - Caerwent. Hon löpte 2013 med 0-0-0 och 190 kr. 
 
Nu börjar min kavalkad av omgjorda sm thoroughbred. Kom med en härlig önskelista till Sophie Nordström, de skulle vara i sju olika färger och med olika tecken. Minns fortfarande hur förbaskat roligt det var att skriva listan och ännu mer hur roligt det var att packa upp dem. <3

RSS 2.0