Habinas Demon

 
Habinas Demon är en welsh mountainhingst född 2006 e. Douglas u. Pegasus Brunella - Pegasus Buckey RWM 33. Han har löpt 2009-2015 med 33-13-9 och 108 200 kr samt Form30. Hans avkommor har hittills löpt in 46 850 kr och en avkomma har fått Form30. 
 
2013 var ett år där jag bara köpte tre hästar. Men två var av det dyrare slaget, så det var inte så konstigt. ;-) Demon förtjänade verkligen en egen modell, inte nog med att han var Form30, han hade hela 42 i formpoäng under både 2012 och 2013. Till skillnad från sin pappa så passade den travande welshen Demon riktigt bra, så jag beställde en AA Welsh Sec A Stallion Trotting OF. 

Dream Come True

 
Dream Come True heter så för att han verkligen var en dröm som blev verklighet. Inte nog med att jag i början av 2013 fick möjlighet att köpa en RC UVM Yesteryear, han var dessutom omålad, så jag kunde få välja färg på honom! Sophie Nordström målade honom i en underbar fuxfärg, som bilden verkligen inte gör rättvisa. Han är en sådan perfekt modell, så jag ville inte ha en flashig färg som så att säga tog bort fokuset från modellen. Lite vitt i ansiktet var allt som behövdes. 
 
Någon gång ska han få en riktigt fin modellhärstamning, men det är inte högst upp på priolistan. Utan han står i mitt skåp och är vacker så länge. :-)

Douglas

 
Douglas är en welsh mountainhingst född 1995 e. Pegasus Buckey RWM 33 u. Rondeels Whistle RWM 217 - Rowfant Sacha WSB 7323. Han har löpt 2003-2004 med 2-4-1 och 19 550 kr samt Form30. Hans avkommor har hittills löpt in 296 525 kr. Han har en avkomma som fått Form30. 
 
Douglas ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Han har tidigare haft en AA Welsh Sec A Stallion Trotting, men det kändes aldrig som honom, så den sålde jag. Jag visste att jag egentligen ville ha en stegrande AA, men efter att ha letat ganska länge gav jag upp att hitta en i resin och köpte istället en i porslin. Jag har egentligen lite svårt för porslinshästar, men Douglas passar verkligen i porslin, som den kung han är! <3 Modellen är alltså en AAA Rearing Welsh Sec A Stallion OF. 

Habinas Last Child

 
Habinas Last Child är ett fullblodssto född 2013 e. Silver Bullet u. Child's Play - Secretariat. Hon löpte 2015 med 1-2-0 och 26 190 kr. Hon kommer även löpa 2016. 
 
Modellen är en Tr Zenyatta OF alltså en Lonesome Glory omgjord till sto. 

Habinas Gray Princess

 
Habinas Gray Princess är ett fullblodssto född 2015 e. Savage Riviera u. Our Penny - Mr Eubanks. Hon är egentligen skimmel född brun, men som föl hade hon förstås inte hunnit skimla av och då passar modellen perfekt. :-)
 
Gray Princess är en GG Valentine OF och hör alltså ihop med Heartbreaker. :-)

Namnlös

 
Det här är en Heartbreaker OF, grundmodell Gilen och riktigt passande som fullblod. Jag har dock alltid sett den som skimmel, så jag avvaktar stam på den tills jag skickat den på ommålning. 

Habinas Jackpot

 
Habinas Jackpot är en ridponnyhingst född 2003 e. Jameson RP 122 u. Safir - Prince River xx RP 107. Han har löpt 2009-2012 med 4-4-3 och 36 300 kr samt Status30. Avkommor insprunget 38 400 kr. 
 
Jacke är en helt ljuvlig Silky Sullivan omgjord av Tibbi Searcher och ommålad av Lauren Tapley. Jag skulle egentligen kalla färgen för fux, men då Jacke är isabell så ser jag lite mellan fingrarna och tänker att det är en väldigt mörk isabell... ;-) Den här modellen såg jag också på vattenshowen 2012 och kollade på många gånger innan jag köpte honom. Insåg att jag inte skulle klara av att inte ha honom i hyllan. <3

Habinas Homeless

 
Habinas Homeless är en fullblodshingst född 2014 e. Savage Riviera u. Habinas Peace - Funambule. Han kommer att löpa i årets fullblodsgalopp. 
 
Homeless är en Secretariat OF, även om grundmodellen är Smarty Jones. Jag gillar modellen skarpt, en riktig sprintermodell, verkligen ett kraftpaket till fullblod. <3

Namnlös

 
Det här är en av mina "nakna" modeller. Jag gillar modellen skarpt och köpte den med tanken att göra om till fjordhäst. Men ju mer jag tittar på den, desto mer vill jag ha den som tinker. Så den ska skickas på målning någon gång i framtiden, kanske blir det en skäck, kanske en isabell... Har inte riktigt bestämt mig. :-P Det är iaf en HA Anam Uasal. 

RSS 2.0