Namnlös

 
Min Schleich Fjord Stallion OF har ännu ingen härstamning. Men söt är han. :-)

Habinas Alicia

 
Habinas Alicia är ett fjordsto född 2015 e. Bacchus Grönkulla 288 u. Ariel 3525 - Hugo 179. 
 
Habinas Alicia är en Schleich Fjord Foal OF. 

Habinas Alice

 
Habinas Alice är ett fjordsto född 2014 e. Finslands Ringo 281 u. Ariel 3525 - Hugo 179. 
 
2015 var ett mycket bättre modellhästår, jag köpte "ikapp" mig en del modeller jag missat, så totalt 13 modeller blev det. Habinas Alice var en av dem, jag köpte alla fjordhästar som schleich gett ut, det här är Fjord Mare OF. 

Hampus

 
Hampus var min första egna uppfödning. Den här modellen är verkligen en suverän kopia av honom. Den ska åka iväg för målning samt omskulptering av man, förmodligen kommer det bli helrakad man precis som Hampus hade en stor del av sin tid med mig. Modellen är en Haflinger OF och avslutar modellhäståret 2014. 
 
Hampus i original: 
 
 
 

Namnlös

 
Slutligen fölet i den lilla mustangfamiljen, RC Poquito målad av fantastiska Kathy McKenzie. Den är så pytteliten, så jag begriper inte hur hon lyckats måla honom. Men bedårande söt!

Namnlös

 
RC Nevada, fru till Cheveyo och målad av Patricia Lawson. Verkligen ett klassiskt mustangsto!

Namnlös

 
2014 var även det ett dåligt modellhästår. Jag köpte bara fyra modeller, varav tre tillsammans då de hör ihop. Det är RC Cheveyo på bilden, Sarah Roses mustanghingst målad av Sophie Nordström. Han är verkligen urläcker! :-)

Namnlös

 
Den sista modellen för 2013 var lite billigare i inköp. ;-) Jag fick syn på honom på Globen Horse Show och blev förtjust. Var förstås tvungen att köpa. Han är en Remington Wild Bronc OF. 
 
Han är tänkt att vara engelskt fullblod, men jag har ingen passande stam på honom ännu. 
 

RSS 2.0