Breyerfest 2020 - hur blev det plötsligt 2019?

Sensommar 2018. Jag och min kompis S sitter och diskuterar om vi ska åka till Breyerfest 2020. Vi kommer fram till att det kan vara bra att räkna på en ungefärlig budget, det kostar ju en del med hotell, flyg, entrébiljetter, mat och givetvis modellhästinköp. 
 
Så vi letar efter hotell i Lexington, för att se ungefär vad det skulle kosta. Hittade ett som kostade runt 800 kr/natt och det var då vi blev lite överexalterade. ;-) Det låg 14 minuters körning från Kentucky Horse Park, där Breyerfest hålls. 
 
Efter lite dividerande insåg vi att vi inte kunde motstå ett så pass billigt boende. Så vi slog till! Plötsligt hade vi boende till Breyerfest 2019 istället för 2020. Så kan det gå... :-D
 
Därefter var det lugnt några dagar, innan vi bestämde oss för att mellanlanda i New York ett par dagar före och efter Breyerfest. Så två riktigt billiga hotell bokades (de är garanterat ganska sunkiga, men vi ser det som en upplevelse, haha). 

Årets Breyerfest Celebration Horse

 
Årets Celebration Horse är Oliver, Cleveland Bay som svartskäck. Förlagan är en av hästarna som den ridande polisen har på Kentucky Horse Park. Oliver är en elvaårig shirekorsning. 
 
Jag är lite kluven till modellen. Å ena sidan gillar jag molden, å andra sidan är den förbaskat stor när du ska försöka få plats med så mycket saker som möjligt i resväskan... Sedan känns det lite småtrist med en svartskäck, det blir så "enkelt" målat på något vis. Men jag kanske blir superförtjust när jag ser den i verkligheten, vem vet. 
 
Jag ser fram emot de kommande special run-modellerna också, det kommer garanterat dyka upp en favorit bland dem. :-)

Mot Breyerfest!

 
Ja, den här bloggen har varit stendöd ganska länge nu... Men nu är det dags att väcka den till liv igen. För i år ska jag och min kompis S åka iväg på Breyerfest!
 
Eftersom det är ett gigantiskt äventyr, så är det klart att jag vill dokumentera det på något vis. Så jag tänkte att jag skriver här, så kan även andra modellhästfantaster få veta hur galet roligt Breyerfest är!
 
Jag kommer att skriva om hur vi planerat resan, vad allt kostar, så fort det kommer någon information från Breyer så postar jag också här. Så häng med på vår resa!

RSS 2.0