Förändringar

Det kommer även ske lite förändringar av den här bloggen framöver. Om en vecka kommer Rickys halvbror Stolplyckans Regent att flytta hit, så Ricky får en lekkompis åtminstone något år framöver. Sedan är frågan om de skall visas i Vetlanda 2015 eller kastreras till sommaren, växa upp och utbildas tillsammans och sedan säljas. Den som lever får se. ;-)
 
Jag kommer, i och med Regents ankomst, att byta namn på bloggen och ha bägge brödernas äventyr i samma blogg. Skall bli så spännande att ha två jämnåriga unghästar att följa och jämföra deras utveckling. Nu blir det ju mest allmänt socialt umgänge fram till de är ett år, men sedan kommer jag börja jobba med dem en dag/vecka. Jag har en plan i huvudet, liknande den jag hade till Ariel, men med lite modifikationer. Bland annat kommer jag försöka köra in bägge grabbarna, för jag tror på tidig belastning utan att man rider dem.
 
Sedan kommer jag skjuta på insittningen tills hösten då de är tre år, men i gengäld köra dem ett par gånger i veckan under det året. Jag har ingen brådska med att komma upp i sadeln på dem och av vad jag hört från andra är avkommor efter Hauk Thun ofta sena i utvecklingen och kanske går de i pappa Rex fotspår och behöver lite mer tid på sig för att mogna.
 
Så tävlingsdebuten blir tidigast vid fem års ålder, men det kan lika gärna hända att de redan är sålda då. Många roliga stunder framöver väntar i alla fall och från och med nu heter bloggen Guld och Silver, eftersom Ricky är gyllene i färgen och Regent silvrig.
 
Avslutar med ett par bilder på killarna, där man får ett hum om hur lika de faktiskt är.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0