Nu är han här!

Igår kväll kom Regent hem. Han var lite trött, men inte alls så trött som jag förväntade mig. Han hade ju åkt transport hela dagen. Då det var mörkt ute fick han sova första natten på box.
 
 
Han var inte överförtjust i idén men fogade sig. Speciellt som det fanns mat... Han gnäggade efter sällskap ibland, men fick inget svar.
 
På morgonen, så fort det började ljusna, släppte jag ut honom med de andra. Hampus kom fram och hälsade först och markerade tydligt att Regent skulle hålla sig några meter ifrån hans flock. Ariel stod kvar inne i ligghallen, det märktes att hon var trygg i Hampus ledarskap.
 
Regent fick en hötuss utanför ligghallen och då kunde Ricky inte hålla sin nyfikenhet i schack längre. En häst som var lika liten som han!
 

De hälsade och kliade lite på varandra, sedan kom Ariel och körde bort Regent. Ingen okänd umgås med hennes son!
 
Så såg det ut hela tiden jag var där. Ariel, Ricky och Hampus åt inne i ligghallen, Ricky smög sig iväg för att umgås med Regent och Ariel körde iväg Regent. Sedan kom Ricky tillbaka igen. ;-)
 
Tror det blir riktigt bra när alla hästarna fått ordning på rangordning och vem som skall akta sig för vem. Huvudsaken är att det inte var något hysteriskt jagande och att Ricky bara blev glad över Regent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0