Summering av 2014

Januari
 
Två vinterlediga grabbar som njöt av livet. Det mest dramatiska som hände var att Ricky blev vaccinerad, men det märkte han inte av själv. ;-)
 
  
Februari
 
Promenerade lite korta turer med grabbarna, allt utanför hagen är lite spännande och skrämmande på samma gång.
 

Mars
 
Den här månaden lades det mesta på is... Två oskodda grabbar och blankis är en dålig kombiation, men varsin promenad blev det i alla fall i slutet av månaden.
 
 
April
 
Med en transport tillfälligt på gården blev det lastträning av bägge grabbarna. Ett par promenader hanns med också och så fyllde ju Grålle 1 år!
 
 
 
Maj
 
Grålle debuterade som handhäst med Hampus och Ricky fick börja ha träns på sig, eftersom han är lite för nafsig ibland. Då Grålle fortfarande inte var i bra hull, så fick han ledigt från alla aktiviteter tills hullet var ordnat igen. Ricky och jag promenerade vidare, nu lite mer fokuserad på mig än omgivningen.
 
 
Juni
 
Ricky fyllde 1 år! I övrigt var grabbarna ledig den här månaden förutom att Ricky promenerade en gång. Då jag köpt transport blev det också varsitt pass lassträning.  
 
 
 
Juli
 
Grabbarna fick promenera med mig till ridbanan för att äta gräs ett flertal gånger denna månad. Det skötte de med bravur, förutom en gång. :-P Jag lasttränade dem en gång, Grålle fick testa bett för första gången och så vaccinerades Ricky igen.
 
 
Augusti
 
Mera lastträning, sedan åkte jag till Nyland med Ricky och lät honom springa lös på ridbanan där. Han skötte sig helt prickfritt, så duktig kille! Han fick även prova selen den här månaden samt gå som handhäst till Hampus.
 
 
September
 
Inledde månaden med att åka helt själv med Ricky till Nyland. Han skötte sig perfekt hela tiden, både vid i- och urlastning och i paddocken. Grymt stolt över honom! Han gick som handhäst med Hampus ett pass och så påbörjade jag lite tömkörningstänk.
 
 
Oktober
 
Tömkörde Ricky tre pass, där han gjorde framsteg hela tiden. Även om han är lite självständig. ;-) Sedan promenerade jag Grålle en sväng och han var helt med på noterna. Avslutade månaden med att Ricky gick som handhäst med Hampus.
 
November
 
Ricky inledde sin vintervila. Grålle fick ett pass där han testade bett och bröstsele. Sedan fick han också vintervila, då underlaget är helt hopplöst för oskodda hästar.
 
December
 
Två lyckliga, lediga grabbar. ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0