Coola grabben!

I söndags bestämde jag mig för att sätta igång Grålle igen. Han har vilat sedan maj, vilket är mer än de fyra månader jag vill att de vilar. Nu kommer han ändå att få vila i december och januari, men några pass med promenader och tömkörning innan tror jag kommer göra honom gott. Han vill alltid att vi hittar på någonting när jag varit ute med Ricky, så jag tror han är lite sotis. ;-)

 

Tog med honom ut på promenad runt gården och nedför Haldos backe. Vi hittade en farlig lastpall som han ville undersöka och när han väl gjort det så bad jag honom kliva upp på den. Han tyckte jag var konstig, varför måste han kliva på den när han tyckte den var otäck? Men snällaste pojken ställde ändå upp ena frambenet på den och tittade undrade på mig. Räcker det så matte? Han är för gosig!

 

Nedför Haldos backe gick han lugnt vid min sida, även om jag märkte på honom att han gärna gått fortare. Men det är nyttigt att de lär sig redan från början att bromsa i nedförsbackar, så jag tränar vidare. Vi skrittade sedan nedför och uppför upphoppet innan vi även tog det i trav. Vet inte hur han lärt sig det, men han vet att S-ljudet betyder trav. Blir verkligen imponerad av honom och vad han egentligen kan.

 

Travade en längre sträcka efter att vi tagit oss uppför backen, samt stod stilla några längre stunder. Inget som var något problem, även om jag märker att han blir rastlös av att stå stilla. Han står dock kvar, vilket bådar gott inför framtiden. Tror faktiskt jag skall prova selen på honom nästa gång vi beger oss ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0