Upprörda känslor

Idag fick Grålle ha på sig tränset så fort han ställts upp i stallgången. Det var fruktansvärt, enligt honom. Han tuggade frenetiskt på bettet och försökte att lägga sig ned i protest... ;-)
 
Tog på honom Hampus syntetsele och justerade den för att passa lite bättre. Tog bort svanskappan och bakselen, det är överkurs just nu. Grålle tyckte inte om tyngden på ryggen, eller om Hampus sele har lite fastare däckel än min gamla lädersele. Det var en upprörd Grålle som sedan följde med mig på promenad.
 
Eftersom han var så upprörd, och jag egentligen mest ville få honom att tänka på något annat än grejerna han hade på sig, så gick vi bara ett varv runt gården. Jag såg på honom att han var på väg att explodera precis när som helst. Så fort vi gick framåt efter en halt så skulle han slänga med huvudet. :-P
 
Men han höll sig trots allt lugn och vi kunde återvända till stallet för avklädnad igen. Tror han kommer behöva en hel del tid för att vänja sig vid alla grejer, men tid är något jag har i mängder när det kommer till unghästar, så det gör mig ingenting. Förr eller senare lär han bli inkörd. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0