Lite väl duktig kille

Idag blev det promenad med tömkörning igen. Gjorde som så att jag satte på tränset och tog grimman över. Justerade även bettet ett hål ned på ena sidan, det verkade passa herrn bättre. Vi hann inte gå många meter förrän han hade glömt bort bettet. Skönt!
 
Promenerade rakt upp, blev ganska jobbigt för mig då han traskade på ganska ivrigt. Jag vill gärna behålla den framåtbjudningen, så det är ju bara att hänga med. ;-) Testade att trava en gång, men då blev det lite väl snabbt tempo för mig med förkylning, så jag fick dämpa honom ned till skritt igen. Men han var väldigt följsam och reaktionssnabb. <3
 
På hemväg testade jag att tömköra. Han proteserade på precis samma sätt som när jag hade tömmen fästad i bettet, så det känns skönt att det inte är bettet han protesterar mot, utan det faktum att matte fortfarande envisas med att bestämma fast hon inte går vid huvudet!. Dum matte!
 
När han var duktig och jag berömde blev han lite lätt under hovarna, det är en svår avvägning, jag vill ha honom nöjd, men inte för mallig, för då glömmer han bort sig och börjar studsa omkring. :-P Han var lite småtrött när vi var hemma igen, märks att det tar på honom mentalt en hel del. 
 
För övrigt är han störtkär i sin nya hagkompis Sunny och äter gärna frukost på hennes rygg... :-D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0