Roligt när det händer något

I fredags fick Ricky följa med mig in i stallet. Jag ville mest se hur Ariel reagerade när han försvann, så han fick stå i stallgången och skötas om samt ha träns på sig. Han tyckte att bettet var onödigt, men fann sig ändå i situationen. Eftersom Ariel inte reagerade på att han försvann ur hagen, beslöt jag mig för att ta en promenad med honom ändå. 
 
Vi gick ett varv runt gården. Det gick ganska långsamt, eftersom jag inte är helt bra i min fot ännu. Men Ricky var så duktig och följde mig hela tiden, stannade när jag bad honom och gick fram när jag bad honom. Så duktig kille! Han skötte sig verkligen exemplariskt och det skall bli spännande att se om han mognat även på andra fronter. Roligt att vara igång i alla fall och nu hoppas jag att underlaget fortsätter att vara bra, så han kan följa med på fler promenader framöver. 

Mål 2016

  • Köras in. 
  • Genomföra treårstest.
  • Sittas in. 

Utvärdering av mål 2015

Köras in. Nej, det här målet nådde vi inte. Ricky kändes inte mogen för tömkörning och därmed definitivt inte körning. Vi tar nya tag nästa år!
 
Förberedas inför och visas i Vetlanda. Nej, eftersom han inte fick visas i Wången tappade jag orken och kastrerade honom. Däremot visades han som valack på sommarpremieringen och fick 40 poäng. Det är förstås ingen garanti för att han skulle blivit godkänd, men ett riktigt bra kvitto för mig som uppfödare. 

RSS 2.0