Lite skutt men mest show

Idag åkte jag (äntligen...) iväg med Ricky till Nyland. Han skyndade sig verkligen uppför rampen, han älskar att åka på äventyr. :-D Framme i Nyland var han lite på tårna, men jag kunde hålla honom i grimma utan problem. Jag måste bara lära mig att lita på honom, han är en väluppfostrad kille numera. 
 
Släppte honom på ridbanan medan jag byggde hinder. Ricky fick syn på Zinbad i hagen nedanför ridbanan och bestämde sig raskt för att det var det vackraste sto han sett (Z är en halvblodsvalack...). Förälskelsen verkade vara ömsesidig, så de sprang och visade upp sig för varandra en stund. :-P Fick upp kameran och lyckades fånga honom på några bilder iaf. 
 
 
Sedan fick jag honom att åtminstone delvis ha fokus på mig, så han fick trava över en bom två gånger med efterföljande belöning (hink med hans vanliga kraftfoder). Dock lärde han sig snabbt att han skulle till hinken, så istället för att hålla i den fick jag ställa den några meter efter bommen. Sedan höjde jag upp till 50 cm och han hoppade superfint över det tre gånger. Sista gången kom han tom i galopp, så det tar sig verkligen!
 
Jag var mycket nöjd med honom, så han fick äta klart kraftfodret och sedan åkte vi hem igen. Raka vägen in i transporten med spetsade öron. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0