Hästarna

Skriver om mina hästar och våra äventyr tillsammans.

Den första veckan

Kategori: Allmänt

Morgonen efter flytten fick hästarna gå ut i sin sommarhage. Den är helt otroligt stor, med öppna ytor, buskage och skog. Några av granarna har fått sina nedersta grenar borthuggna, så hästarna kan gå under och ta skydd mot insekter och brännande sol.
 
De var redan efter några dagar trygga med hagen.
 
 
Ariel skrittade jag ut några gånger, hon var rätt så spänd i början, men successivt blev det bättre. Även om flocken och matte är samma, så är en flytt ändå påfrestande. Ny miljö att göra sig hemmastadd i.
 
Men efter en knapp vecka åkte vi iväg på något jag längtat efter sjukt länge. Terrängträning! Ariel blev överlycklig och bjöd emot alla hinder hon såg. :-D Vi hoppade bank, stock i uppförs- och nedförsbacke (med tillhörande rodeo efteråt) samt massor med vattenträning. På slutet kunde vi hoppa ned i vattnet, galoppera igenom och hoppa ur. Heja oss! Det finns film, men jag har ännu inte lyckats luska ut hur jag vänder den. Så jag återkommer med det.
 
Däremot fick jag en bild från tränaren när vi hoppade över graven för första gången. Det var enligt Ariel SKITKUL! Både hon och jag längtar redan till nästa gång vi kan åka iväg...
 
 
 
Kommentera inlägget här: