Hästarna

Skriver om mina hästar och våra äventyr tillsammans.

En månad till flytt!

Kategori: Flytten

Om exakt en månad rullar lastbilen iväg med mina fyra hästar. Planen är att jag ska köra efter, med bilen fylld med mina saker och transporten fylld med hästarnas saker. 
 
Mätte transporten häromdagen och insåg att den är mycket kortare och smalare än jag trott, så eventuellt får jag inte in min hinderpark i den. Men jag ska prova att stoppa in en bom och se om det går att stapla på nåt bra sätt. 
 
Thermobaren har jag redan bestämt att den ska vara i baksätet, fördelen med den är ju att jag kan packa saker inuti den, så där lär mina kassar med kläder hamna. ;-)
 
Egentligen är det inte så mycket saker som jag behöver ha med mig, det viktiga är det som behövs för den dagliga verksamheten sas och för hästarnas del betyder det tre sadlar, två paddar, fem träns, ryktsaker, diverse schampon, sjukvårdslådan, några regn- och fleecetäcken (vintertäckena är redan nere). Jo just ja, två selar ska med ned också (har totalt förträngt hur sjutton jag ska få ned vagnen), även om Sunnys sele redan är nere. 
 
Sedan ska jag upp åtminstone tre gånger till under året (juli, september och december), så då kan jag plocka med mig de saker jag saknat fram till dess. 
 
Fodertunnorna är förstås bra att ta med också...
 
Värst är dock att jag inte riktigt kommer igång med packandet, eftersom allt jag nämnt ovan är sådant jag kommer behöva använda fram till flytten. Svår nöt att knäcka!
Kommentera inlägget här: