Tuff klättring med bulldozer

I lördags gav vi oss ut på en skrittur. Veckan har växlat mellan väldigt många minusgrader och storm (där man rekommenderades att hålla sig inne), så de flesta riddagar har fått bli hagdagar. Därför skrittar jag ett tag nu, så vi kommer igång lite lagom innan den riktiga träningen tar vid.
 
Vi skrittade iväg längs skoterleden, med en hel del omvägar ut på kalhyggen och steniga skogspartier. Stormen hade fällt flera träd över skoterleden, så enda sättet att rida vidare var att runda trädtoppen eller roten. Vi kämpade på tillsammans, Hampus är helt otrolig på att ta sig fram.
 
Ett par gånger frågade han mig om jag var säker på att vi verkligen skulle genom/över ett visst område, men när jag uppmuntrade honom att fortsätta så gick han vidare. Är så imponerad av honom! <3
 
Efter en timmes ridning var det en nöjd farbror som kom hem. Han var genomsvettig, så den kuperade terrängen gör verkligen att han får jobba ordentligt. Lade på honom hans övergångstäcke som han fick ha några timmar i hagen. Han torkar bra med det på sig, även om jag skulle vilja ha ett fleece- eller ylletäcke under. Jag har några sådana täcken till honom, men inget som passar så bra i fronten att jag vill att han har det på sig i hagen.
 
Får bli en julklapp till... Han fick nya blåa boots till bakhovarna när jag var på Globen. ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0