Rör inte min kompis!

Hampus har alltid haft lite svårt för att få vänner. Jag är övertygad om att det hänger ihop med att han gick själv med sin mamma till två års ålder och hans mamma lät honom göra lite som han ville.
 
Det var först när han släpptes på sommarbete som han fick lära sig hästspråk och han fick rejält med stryk innan han lärde sig hålla sig undan. Det har gjort att han hellre flyr än slåss, alltid är lägst i rang och ofta tyr sig till hästar som är ännu nyare än han själv i flocken.
 
Han har bara haft en riktig hästbästis tidigare, det var en shetlandsponny som han gick med på somrarna 1999, 2000 och 2001 samt sedan i två hela år när han var utlånad till de som ägde shetlandsponnyn. Sedan dess har han haft kompisar, men ingen som han varit tight med.
 
Nu har han och Grålle blivit riktiga bästisar. De följer varandra överallt och ofta utan att Ricky och Ariel är med. Idag fångade jag dem vid två olika tillfällen när de kliade varandra. De är så söta ihop!
 

Kruxet är bara att Grålle egentligen skall säljas, när Ricky väl är såld. Men jag har väldigt svårt att sälja någon som gör Hampus så lycklig. Får ta mig en rejäl funderare när det väl blir aktuellt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0