Flytt!

Idag var jag på plats tidigt för att packa alla grejer, putsa det sista på Hampus och förbereda allt möjligt övrigt för flytten. Hampus fick till och med manen klippt, vilket inte är det lättaste för ögonblicket. Den är fortfarande ganska kort, men nu är det dags att försöka få fram en vettig båge och det ville sig inte riktigt. Efter ett par timmars pyssel kom L från ridskolan med transporten på släp. Hampus tvekade ett ögonblick på rampen, tyckte att det var en onödig idé att åka iväg, men gav med sig när han blev mutad med en näve hösilage. 

Han stod som ett ljus i transporten och var lugn vid avlastningen. Han fick gå in i stallet och till sin box först, medan vi tog ut alla grejer och skrev kontrakt. Under tiden han stod i boxen var det flera tjejer som kom och tittade på honom, tyckte att han var söt och hoppades att han skulle gå med på deras lektioner. 

Visst kändes det lite i hjärtat när jag lämnade honom, men jag vet att han får det så mycket bättre där än att jag skall försöka hinna med honom någon gång i veckan. Hampus förtjänar så mycket kärlek och det kan ridskolans elever ge honom. Kärlek, uppmärksamhet och lite lagom motion.
Trackback
RSS 2.0