Äntligen fick jag pussa på Pussepojken!

Igår kunde jag äntligen åka förbi Hampus. Han blev så glad att se mig och jag blev förstås också superglad! <3 Tog ut honom i gången och slarvklippte manen på honom, den hade faktiskt inte tippat trots att det var länge sedan jag klippte den sist.

Eftersom jag tänker helraka hans man när jag flyttat honom, så fick det bli en lite halvful klippning igår, bara så han klarar sig de ynka 36 dagar som är kvar innan jag får hem honom.

Sedan kunde jag inte låta bli att tränsa honom och rida en sväng barbacka. Sötaste, finaste pojken var så glad över att vara på äventyr med matte. :-) Vi skrittade bort till rakbanan och väl där försökte han få varje liten förändring av sitsen till att betyda galoppfattning... Så vi busade lite grann i trav och galopp, men jag har en del kvar att träna på när det gäller balansen. :-P Som tur är så saktar Hampus in så fort jag börjar bli lite vinglig...

Tillbaka i stallet fick han sig en stooor puss innan jag åkte till Ariel. På söndag är planen att ha med nya bomlösa sadeln och se vad han tycker om den. Jag tror den kommer fungera perfekt på honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0