Trotsar stormen

Igår var det bara några få minusgrader, så jag åkte glatt till stallet. Äntligen dags att rida! Märkte dock när jag körde att snön yrde överallt och det var kraftiga vindar. Hm...
 
Tog in en yster Hampus från hagen. Han tyckte det var spännande med vindarna och skulle studsa till för både det ena och det andra. Så härligt att ha busponnyn åter! <3 Inne i stallet blev det snabb avborstning så snön på ryggen inte hann smälta, sedan kände jag igenom benen (alla torra och fina!) och kratsade hovarna.
 
Tog på reflexer, efter en liten diskussion även benreflexer på bakbenen, men han var för tramsig för att jag skulle prova med boots. Det får bli en senare fråga, just nu är det viktigaste att jag får röra vid bakbenen i alla fall.
 
Sadlade och tränsade, sedan skrittade vi iväg. Det var så härligt att vara tillbaka på hans rygg... Tyvärr blev det snöklampar under hans hovar, så han fick gå i ett väldigt långsamt tempo i en halvtimme. Det fortsatte att blåsa och snöa kraftigt, men vi kämpade på tillsammans. <3 Åter i stallet var Hampus så nöjd över sig själv, han älskar verkligen att få göra något, sedan spelar det mindre roll vad det är eller hur länge vi håller på.
 
Tog av honom all utrustning och skötte om honom medan han åt kraftfoder. Sedan fick han övergångstäcket på sig, då det tydligen skulle bli snöstorm idag. Han såg mycket nöjd ut i sitt täcke. Tror jag måste köpa ett till nästa år, när de kommit i någon ny snygg färg. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0