Stabil galopp

Ikväll fick Hampus ge sig iväg till rakbanan. Han skrittade på riktigt okej på grusvägen, så han är inte ömfotad längre. Skönt!
 
Framme vid rakbanan blev det lugn och trevlig vänstergalopp hela vägen. Han ville sakta av vid ett par tillfällen för att titta sig omkring, men lyssnade när jag bad honom fortsätta.
 
Vid rakbanans slut skrittade vi några varv samt ryggade, så det värsta flåsandet gick över. Sedan galopp tillbaka. Hampus ville bara galoppera vänster galopp, så det blev flera avsaktningar och nya fattningar innan han äntligen fattade höger galopp.
 
Ökade galoppen lite på slutet och han försökte så gott han kunde. Men när vi skrittade hemåt var det en väldigt flåsig kille, det behövs fler sådana här pass...
 
Hemma igen blev det avduschning då han var helt genomblöt i svett. Inte så konstigt när vi galopperat samtidigt som det var varmt ute. Han låtsades att han inte tyckte om duschen, men jag genomskådade honom. ;-)
 
När han sedan återvände till hagen gjorde han mig så himla glad, för han lade sig ned och rullade. Hurra! Först trodde jag att han bara skulle gnugga sig lite på sidan, men sedan rullade han upp på rygg, gnuggade ryggen och rullade över. Flera gånger. :-) Han var riktigt härligt lerig när han var klar, men det gör ingenting bara han rullar igen. :-)
 
Sedan fick han kraftfoder och en hejdåpuss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0