Äntligen går det åt rätt håll!

Igår stod Hampus med Weber vid ligghallen och hängde. Skönt att inte behöva gå genom hela leriga hagen... Tog in honom och gav, med snälla S hjälp, penicillin direkt. Han var nästan lika upprörd som i onsdags, men nu har vi börjat lära oss tricken. :-P Det gäller att få med mycket mule när jag bremsar och inte börja spruta förrän han får en simmig blick. Han krånglade en del med bremsen även igår, men S är proffs och Hampus har helt slutat bry sig i vad hon gör med halsen. Det är jobbiga matte som han måste koncentrera sig på. ;-)
 
När han blivit sprutad fick han äta betfor med smärtstillande, det var mycket roligare. Sedan tempade jag honom och han är ruskigt larvig med tempningen nu. Måste nog träna mer på det framöver... Febern var helt borta och han hade bara lite förhöjd temp. Benet var också mycket bättre, man kunde till och med ana lite senor där under. :-D
 
Sedan fick Hampus sig en ordentlig genomborstning och så masserade jag insida lår lite. Han vill gärna fortsätta lyfta bakbenen och visa att det är ömt där, men det blir bättre och bättre. Stretchade även höger bak lite försiktigt, både framåt och bakåt. Det tyckte Hampus var väldigt skönt, så jag kommer fortsätta med det framöver. Fick det i läxa av S, men har inte vågat stretcha innan med tanke på svullnaden.
 
Sedan fick Hampus återvända till hagen, där Weber fortfarande stod och väntade vid ligghallen. <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0