Lite mys bara

Igår hade jag noll ork att promenera med Hampus, speciellt som mörkret smög sig på... Läste i träningsdagboken att M hade ridit honom i förrgår, så jag kunde med gott samvete låta honom vila. :-)
 
Ställde honom på skötselplatsen innan jag tog itu med mockningen. Det går smidigare för varje dag, vet inte om det är Hampus som stökar ned mindre eller om jag vant mig att mocka igen. Efter att ha fyllt på halm blev det rengöring av vattenhinkar och påfyllning av vatten. Han är inte särskilt förtjust i vattenkoppen, så han får två vattenhinkar i boxen som komplement.
 
Sedan fick jag lite bryderier. Middagsfodret i Ariels hink låg kvar, fast tanken var att M skulle ha hällt över det till Hampus middagshink. Hm... Ringde M för att dubbelkolla och hon hade fått höra från T att jag redan fixat allt kraftfoder, så hon hade inte tänkt mer på det. Så kan det bli. ;-) Kontentan av det hela var att Hampus inte fått sin middag vid intag, vilket inte spelar så stor roll egentligen, men givetvis var MYCKET upprörande enligt Hampus. :-P Så jag lade fodret i krubban och så fick han äta det när han var tillbaka i boxen istället. ;-)
 
Jag gjorde hösilagepåsar och kraftfoder till morgondagen innan Hampus fick sig en genomborstning och kratsning av hovarna. Sedan fick han återvända till sin box och äta sitt älskade kraftfoder. Jag har ångrat mig när det gäller fodret, så han kommer att få 5 hg lusern ändå. Jag märker att han tycker att det är gott och så mycket dyrare blir det inte än den andra foderstaten. Det handlar om 2 kr/dag och det kan jag faktiskt stå ut med att betala extra. ;-)
 
Sedan städade jag undan efter mig innan jag åkte hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0