Till sist blev det lågpulsrundan

Igår kom Hampus och jag äntligen iväg på lågpulsrundan! Jag har ju suktat ganska länge efter den, att verkligen få jobba ett rejält pass på flera olika underlag.
 
Hämtade in honom från hagen och gjorde i ordning för ridning. Pratade lite med E som också tyckte att han tunnat ut en del. Det får bli mer kraftfoder helt enkelt!
 
Skrittade iväg längs grusvägen. Efter framskrittningen blev det joggtrav och skritt i intervaller, alltid skritt i nedförsbackar och där snön var för tunn ovanpå asfalten. Hampus blev så fin av arbetet, han skulle lätt kunnat hålla på ett par mil. <3
 
Totalt red vi 5,92 km så vi tog inte den extra svängen förbi klätterbacken och Åloppe. Han har ju redan några mil i kroppen denna vecka, så vi behöver inte anstränga oss för mycket. ;-)
 
Tillbaka i stallet blev det mys och kraftfoder. Jag håller fortfarande på med att öka mängden Krafft Pluss Protein, men när det är klart får det bli lite havre och betfor också. Tror det är energidelen som är för liten, just nu har han en kvot mellan protein och energi på 7,6 och muskler har han ju verkligen satt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0