Mystur i solen

I söndags var det ganska kallt, men solen värmde härligt. Jag misstänkte att Hampus skulle ha träningsvärk från dagen innan, så planen var att bara skritta.
 
Tog in honom och gjorde i ordning, vi blev klara samtidigt som T och hennes Indra, så vi slog följe. Barbacka bägge två och på varsin glad häst.
 
Hampus tyckte om att ha sällskap! Han trampade på i ett mycket bättre tempo i skritten och tog även drivning lättare. Nu var han inte alltför förtjust i Indra (det var ömsesidigt...) men det märktes ändå att han tyckte det var skoj.
 
Vi vände efter en dryg kvart och skrittade hem igen, då blev Indra lite yster, men Hampus fortsatte skritta på med fokus på att komma hem. Hade det varit för ett halvår sedan hade han dragit hem direkt... Antingen så har han insett att han kan lita på matte, eller så räknar han inte Indra till hästar han behöver bry sig om. :-P Han kunde även gå om henne utan att sakta ned farten, så visst gör vi framsteg på flera olika områden. :-)
 
Tillbaka i stallet blev det manklippning till Hampus stora förtret. Jag fick inte riktigt till det, utan manen blev som vanligt ojämn. Men någon gång kanske jag lär mig att raka så det blir snyggt... Sedan fick Hampus äntligen sitt kraftfoder och så kunde han återvända till hagen med polarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0